AKTUELNO

Haos već na poletku sastanka!

Veliki šef naložio je novoj zadrugarki Anabeli Atijas, koja je sinoć ušla u "Zadrugu 3", da prokomentariše svakog ukućanina ponaosob.

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi je čovek kog znam od 17 godine, sa kojim imam dvoje dece, sa kojim sam prošla sito i rešeto. Mislim da nikada nisam zaslužila da mi on postane najveći neprijatelj na planeti zemlji. Kada ne funkcioniše sa sopstvenim bratom, što bi sa mnom. Davao je izjave da sam majka kriminalac, da sam narko bos koji puca iz oružja, trošim teško zarađene ćerkine pare - rekla je Anabela.
Pričaj slobodno o meni, ne pričaj o mojoj familiji. Da li pričaš o Đoletu? - odmah se umešao Gagi.
Čovek koji je stalno navlačio hejt na majku svoje dece, da bolujem od kuće, padam u depresije, jer sam ja odlučila da zbog svoje ćerke ćutim. Meni je bilo dovoljno da ćutim kada pomislim na svoje ćerke, pričao je da sam ga izbacila iz njene karijere - pričala je Đoganija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako bude Luna potvrdila, ti si izgubila. Da li si svesna da svojim ulaskom ugrožavaš Lunu, meni je drago što si došla, da li si mislila na decu - pitao je Đogani.
Da li si ti mislio na decu, kada si se "popravljao". Ja pričam samo istinu. Pitam te kada si mislio na svoju decu? - počela je Atijasova da iznosi detalje iz zajedničkog života.
Da si imalo normalna ne bi spominjala narkotike, dete ti sedi preko puta. Hoćeš li ja da ustanem sada da pričam? Ako je spremna da ovako priča o ovome, šta je sve spremna da iznese - bio je besan Gagi.
Sedi dole, nemoj za pet minuta da se diskvalifikuješ! - zapretila je pevačica.
Ti nisi normalna, ja nikada nisam. Nikada ne bih ovo uradio, nikada! - vikao je zadrugar.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'