AKTUELNO

Miljković ju je savetovao da se ne meša u svađe roditelja.

Anabela Atijas je prišla svojoj ćerki kako bi sa njom porazgovarala o Gagiju Đoganiju i njegovom postupku kada je rekao da bi Marko Miljković trebalo da je ostavi i da je vreme da ona napusti rijaliti.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti dobro znaš da ja nisam trošila tvoje pare. Kad sam ja tražila da ti staneš u moju odbranu. On je ljut na tebe jer si pričala sa Drvetom. Ružno je što je rekao da Marko treba da te ostavi. Ako sam ja ikad rekla da treba da ostaviš Marka, evo crkla dabogda. Ja možda jesam bila protiv odnosa, ali da sam ti davala savete da raskineš. Nikada to nisam govorila. Gledala sam da vas izbegavam. Ja nikad nisam rekla da biraš između mene i Marka - pričala je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da poludim, ja ovo neću da izdržim. Šta sam ja njemu uradila? Ja ne mogu više da ih odvajam sa strane i da pričamo. Cela kuća je znala da je on hteo da ja izađem. Ona kaže da sam ja ista tata, a on kaže da sam ja ista mama - pričala je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna, moraš da se držiš po strani. Pusti ih same, nisu mali, ti ne možeš njih da čupaš iz g*vana. Oni imaju iskustvo, nema to potrebe da se ti mešaš. Vidim da je Gagi uzrujan - pričao je Miljković.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'