AKTUELNO

Nije znao kako da joj kaže da ne želi sa njom.

Na veliku radost svih zadrugara, Veliki šef im je saopštio da će se ponovo održati Zadrugovizija 3! Međutim, ovoga puta neće učestvovati kao pojedinci, već će svako od njih morati da izabere sa kim će otpevati duetsku pesmu.

S obzirom na to da je Luna Đogani izjavila da neće učestvovati na spektaklu, Slobi je jedino preostala njegova još uvek zakonita supruga, a pesma kojom će se ukućani predstaviti je duet Cece Ražnatović i Saše Matića - Lažov notorni.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da ćeš to moći da ispratiš? Malo je teža pesma - rekao je Sloba.
Naravno da ću uspeti uz matricu, pa ovde nismo došli da se takmičimo, 80% nas nismo pevači, tako da opušteno - odbrusila mu je Kija.

Kristinina radost se nije mogla opisati kada je shvatila da će se na velikoj i javnoj sceni predstaviti i to baš sa svojim suprugom Slobom, a pre nego što je počela da vežba ona je svom mužu poručila samo jedno:

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da te prođe taj bromazepam, pa da se predomisliš posle, idem ja kod Nadežde da je nateram da me nauči da pevam - rekla je Kija.

Kada je ovo čula Luna Đogani je poludela, a Sloba je odmah otišao u izolaciju da vidi o čemu je reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišete Slobin potez? Da li je namerno želeo da učestvuje sa Kijom ili je zaista ostala jedina koja nije imala sa kim da otpeva pesmu pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'