AKTUELNO

Otvorio sve karte Miljkoviću.

Nakon što je Luna Đogani otišla na razgovor sa Ognjenom Amidžićem, Gagi Đogani je došao kod Marka Miljkovića u Hotel, te su porazgovarali o Anabeli Atijas.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam neke dve opcije, razmislio sam malo - pričao je Đogani.
Neću da te pitam ništa, ti znaš najbolje - naveo je Miljković.
Da napustim rijaliti, to nema smisla, pri kraju sam, ne ide. Doći će u situaciju da kaže: "Izvini, nisam htela, tako je bilo" i to je to. Rešenja nema sa ženom koja nije psihički kako treba, nije u redu da udaram na nju, ja neću da udaram na nju. Loše je po nju, loše po nas, bolje je reći: "Da, tako je", neću da demantujem, sve je u pravu. Mislim da je to jedini način da se smiri situacija. Ljudi će skapirati, okreneš na sprdnju i to je ta priča. To je jedini način. Svaki drugi pokušaj... Ovo danas što mi se desilo, ja nisam znao kako će da mi priđe, čekao sam da vidim njenu strategiju. Ti nisi problem, ti si na drugom mestu, ja sam problem. Ja sam njen životni problem, za sve njene neuspehe. Da je srećna u braku, da voli, ona se ne bi ponašala ovako. Ja sam srećan, a njoj je sve mračno, nezadovoljna je - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se razveo pre deset godina, to je dug vremenski period, ona se hvata tog perioda, to znači da je to tišti, ja sam negde pogrešio, a ima dete, muža, sve ima... Ona je očekivala da ću da joj uzvratim kad je prosula vodu na mene i da me prikaže kao naslednika. 2010. sam se razveo, a od 2003. je bio koškanja, ali sa njene strane, diranje i onda od 2003. sam joj rekao da je nikad više neću pipnuti, sve zarad dece. Može da me bije, da me davi, neću da je pipnem. Sama čestitka je uradila svoje, čestitka za ulazak u rijaliti, imala je povod, ja o njoj nisam pričao 6., 7. meseci. Ljubomorna je na mene, što sam ušao, što treba da zaradim novac, ne da mi da zaradim novac, hoće da me poremeti, rekla je da neće nikad ući u rijaliti. Deklasirana si u prvoj i u drugoj Zadruzi i ulaziš u treću tako luda, da praviš probleme svojoj deci. Moji znaju da ona nije normalna. Ona definitivno nije psihički dobro, vidi se da je flipnula. Ja sam sve vreme to krio i štitio je. Ja neću regovati na njene laži, svaki put će da se prebaci na Lunu, nju ne zanimaju deca uopšte - naveo je Gagi.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'