AKTUELNO

Pevač otvorio sve karte.

Slobodan Radanović je najgledaniji rijaliti u regionu "Zadrugu" napustio kao četvrtoplasirani ukućanin. Nakon što je prespavao jednu noć on je sa novinarima najbržeg portala u Srbiji, portala Pink.rs, podelio utiske učešća u ovom šou programu.

Pošto sam bio čudno raspoložen, neću da kažem negativno, ali neprijatno, kao da sam pao sa Marsa, tako sam se osećao. Pomešane emocije, evo sada mi nedostaje ovo mesto. Devet i po meseci smo živeli ovde, vezali se za svaku pločicu. Veoma čudan osećaj stvarno, roditelji su mi čudni, koji su me rodili, a ne bilo ko drugi. Neka anksioznost, ne umem to da objasnim. Stekao sam popularnost kroz Pinkove zvezde, a sada se svi okreću, znaju ko si, šta si... - započeo je Sloba.

Foto: Pink.rs

Sloba je prvu noć nakon Zadruge proveo sa svojim najmilijima, roditeljima i društvom koje nije video devet i po meseci.

Prenoćio sam kod svojih roditelja u Zrenjaninu, tamo sam se družio sa drugovima, prijateljima do ranih jutarnjih časova. Sada sam došao u Beograd i tu ostajem nekoliko dana, danas, sutra i prekosutra radim. Od sledeće nedelje ću se potruditi da se posvetim svojim ljudima - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje da li se čuo sa bivšom devojkom, pevač je odgovorio sledeće:

Čuo sam se sa Lunom. Pitala me da li sam krenuo na žurku, zato što sam pre pola sata uzeo karticu i telefon, pa sam poslao svima da imaju moj broj. Tako da sam njoj poslao svoj broj i Kristini da imaju - otkrio je Sloba.

Foto: Pink.rs

Nakon što je Kija proglašena za pobednicu rijalitija "Zadruga", Radanović nam je otkrio da se nije čuo sa njom,  ali je bio jedan od prvih koji joj je čestitao na osvojenom plasmanu.

Nismo se čuli. Naravno da sam joj čestitao pobedu i posle sam joj ovde u produkciji prišao i rekao da je zaslužila pobedu. Na stranu svi naši konflikti i sve svađe i odnos. Ja sam rekao ko god je ovde proživeo devet meseci, zaslužio je pobedu. Kristina je bila šest, ali je svakako zaslužila pobedu, svašta se izdešavalo i meni je baš drago što je ona uzela pobedu. Ja sam baš tako prognozirao da će biti top tri, Kija, Luna, Teodora - objasnio je pevač.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: Pink.rs

Sloba je otrkio šta je bila prepreka u njihovom braku i šta je to što je presudilo da se on upusti u ljubavnu romansu sa blogerkom.

Kija i Luna su privukle mnogo pažnje, ja sam taj koji... Imao sam trenutke kada sam povređivao i jednu i drugu i mislim da je to narod prepoznao. Ja sam jutros našao u poštanskom sandučetu poruke "Dabogda umro", iskopali su mi oči na nekim slikama, čuo sam uzvike Kija. Posle svega želim da zaboravim što je bilo, ne želim da se opravdam, nemam alibi za to što sa uradio. Za sve sam išao srcem. Ja nemam ružnu reč za Kristinu, ali hoću da kažem da je bila onakva kakva je bila ovde svih ovih meseci. Ja ne bih imao problem da budem sa njom u vezi. Ne bih nikad sebi dozvolio da se ovo desi. Zaljubio sam se, Kristina i ja smo izgubili tu bliskost, bili smo udaljeni, više smo se čuli preko telefona, nego što smo se viđali. Mislim da je to jedan od glavnih parametara za dobar odnos. Pokušavali smo na sve načine da to povratimo Nisam se još čuo sa Kristinom, ali od 99%, uvek ostavljam taj jedan posto, pa nikad ne reci nikad. Pojeo me osećaj krivice tada, previše sam opteretio sebe, ne samo za ono što sam uradio nego za sve. Ljudsko sam biće, svi mi grešimo, krivo mi je što je neko morao da ostane povređen. Krivo mi je zbog svake svađe sa bilo kim. Sada bih znao kako da se ponašam u rijalitiju - rekao je on.

Za sam kraj intervjua Sloba je priznao šta se zapravo desilo iza "Škode" kada su on i Kija vodili intimne razgovore.

Sve ono sa snimka da, ali poljubac, ne - rekao je Sloba u intervjuu za Pink.rs

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: MACO, ŠTA TI SE TO VIDI? Bila je UZBUĐENA zbog izlaska iz Zadruge, NA OVO NIJE OBRATILA PAŽNJU! (PAPARACO)

S. K./D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'