AKTUELNO

Opšti haos za crnim stolom!

Urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević tokom emisije "Pitanja novinara" postavio je pitanje Mirku Gavriću: "U više navrata si rekao da ako otkriješ ono što ti je Nikola Orozović rekao, možeš da ga zakopaš za 30 stotinki. Koja je ta famozna tajna? Da li je vezana za osećanja koja Orozović gaji prema tebi? ".

Nema veze sa time, s obzirom na to da je tajna, nikada je neću odati. Ne spadam u tipove osoba koje cinkare. Dosta me je razočarao kao čovek, a to da gaji emocije prema meni, nisam ni primetio. Da ću ga uništiti za 30 stotinki sam rekao u naletu besa, kada je počeo da priča neke netačne priče - rekao je Gavrić.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora Santana umešao se u Gavrićev razgovor sa novinarem, rešen da otkrije, kako je on rekao, veliku tajnu.

Jedno jutro oko šest i nešto svi su zaspali, a Mirko je spominjao vazelin. Mirko je rekao šifra je vazelin za žbun. Kunem vam se, pre dve nedelje se desilo. Nakon žurke, Mirko je pijan rekao: "Desilo se isto u Egiptu, nisam znao da li je muško ili je žensko". Sinoć je rekao da će da me tuži. Gavrić je rekao da je zaljubljen u mene. Onda sam se ja skinuo, stao sam pored njega da vidim kako me gleda, ne skida pogled sa mene. Orozović je morao da promeni krevet, da bi se skinule priče sa njega, Mirko je bio zaljubljen u Orozovića. On je Orozovića uslovio - objasnio je Bora.
Ovo je budalaština, šta imam da komentarišem? - rekao je Nikola, a Bora je nastavljao:

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje Matorino za Gavrića na papirićiima je bilo: "Zašto se samo smeješ kada se spominje Orozović, dali ti se sviđa ili samo praviš priču?" Svi su primetili. Grupu "Gavrićke" u njegovom imeniku čine: Goran Palica, Nidža Pendrek, Sale Terminator, Miki Rpalija i Vladica Parketar - pričao je Santana.
Bora je prvi pričao ovo za Mirka, to su za mene opšte gluposti. Sada on hoće da ukanali Mirka preko mene, neka radi na svoj račun, ne na moj - rekao je Orozović.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: S.Š.

#Bora Santana

#Mirko Gavrić

#Nikola Orozović

'