AKTUELNO

Nije mu bilo svejedno zbog Anabelinog ulaska!

Marko Đedović i Zorica Marković otišli su do hotela "Zadruga" kako bi Marku Miljkoviću do detalje preneli šta je Anabela Atijas, koja je tek ušla na velelepno imanje, pričala o njemu zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla je došla da ispriča svoju stranu priče, da nije mogla da istrpi teret napolju, da joj je ovo sada teže palo nego prva sezona. Da si sve unapred osmislio, da si iskoritio Jelenu, da se Jelena zaljubila, da iskorišćavaš Lunu da bi osvojio prvo mesto, da ne spavaš više u gepeku, već da sada imaš sve - govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa ništa ne bi bilo da nije bilo čestitke. U gepeku, kažeš? - dodao je Marko.
Da li si ti ikada slagala svoje roditelje, da ideš da se vidiš sa dečkom, to je sasvim normalna stvar - rekao je Miljković.
Da Luna nije zaljubljena, da je ona u psihičkom rastrojstvu, da to ti koristiš, da je ludela napolju dok je gledala, da je preplakala dok je gledala Lunin rođendan. Da je Luna vrišala kada je njen tata podržao tvoj odnos sa Jelenom. LJuta je baš na Lunu, neće ni Luninu pidžamu, krevet, ništa, kaže da će se ona sama snaći - rekao je novinar.
Ja sam kriv za sve. Da nisam ja ušao, ne bi niko od njih ušao, ni Luna, ni Anabela. Istina, pritisak je napolju baš veliki, znaš lad ima na hiljade Miljana Kulić - objašnjavao je Miljković.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'