AKTUELNO

Nije mu bilo svejedno zbog ovoga.

Sedma sila je u emisiji ,,Pitanja novinara" raskrinkala mnoge ukućane, a na samom početku Marko Miljković bio je jedan od onih koji nije očekivao ovako žestoka pitanja, a koja su povezana sa pojedinim ukućankama.

Novinarka je otkrila da se u javnosti, ali i među zadrugarima stiče utisak da je postao ženomrzac s obzirom na to da je sa većinom devojaka imao konflikte, a pogotovo kada je Staniji Dobrojević priznao da je gleda samo kao s*ksualni objekat.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam ženomrzac, može da misli ko šta hoće... To za Staniju da bih je j*bao, govorio sam o sebi, ona meni ne vredi uopšte. Ja se ne bih ni družio sa takvom osobom, a kamoli nešto drugo. Bilo je potegnuto pitanje da sam ja rekao da je zgodna, jesam. Ja govorim o sebi, to neka devojka može da protumači i kao kompliment. Gledam je samo kao s*ksualni objekat i to je to - rekao je Marko.
Možda je Marko navikao na žene kojima je to kompliment. Ja sam od onih žena kojima prija samo kompliment da sam lepa. Meni je to ponižavajuće što sam čula, možda neko uživa u tome - odbrusila mu je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

U nastavku je novinarka citirala njegove reči kada je komentarisao i Maju Marinković, ali se osvrnula i na njegovu vezu sa Lunom Đogani, koja je započeta tek nekoliko meseci nakon početka rijalitija.

Ja bih voleo da mi navedeš neku situaciju. Što se Maje tiče, rekao sam sve. Zašto bi mi bilo neprijatno? Ona zna šta mislim o njoj, rekao sam to više puta kako i šta mislim o svemu tome. Možda su one nekome idealne, meni su nikakve! Bezobrazne su jako, uleću bez potrebe u neku priču, javljaju se sa komentarima. Što se Lune tiče, nisam hteo odmah ništa, ja mislim da ona do novembra nije ni Slobu prebolela. Malo veće sviđanje od strane nje sam video od decembra. Posle mesec dana smo ušli u vezu. Generalno ja radim spontano stvari u životu - rekao je Marko.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marko Miljković

'