AKTUELNO

Posle svađe se ignorisali, pa opet posvađali.

Luna Đogani i Marko Miljković posvađali su se u hotelu, dok su ostali zadrugari bili u dnevnoj sobi i polemisali o tome ko je najgluplji među njima. Luna i Marko su se i ovoga puta posvađali zbog Jelene Pešić, a Miljković je poručio svojoj izabranici da mu je muka više da bude u ljubavnom trouglu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo nije patetika! Ja sam tvoja devojka! O drugima više brineš nego o meni, da li imaju kafu... Ja nisam žrtva, ja sam veliki borac! Da li ti je jasno? Ti treba kao moj dečko da dođeš da se brineš. Ti se nisi zapitao što ja spavam, landaraš... - govorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti me maltretiraš tvojim glupavim teorijama, pune ti glavu glupostima. Ti slušaš te reči i dok lakiraš nokte i pune ti glavu rečima: "Luna da nije ušla, sto posto bi se smuvali". Slušaš ljude koji ti pune glavu tri godine, ti posle tri j*bene godine ne možeš da shvatiš da ti pune glavu - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne pune! Ako misliš na Miću i Zoricu, njih nisam slušala - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Umesto da čuvam nešto što je lepo, mi u trojku ubacujemo devojku koja nema veze. Ja ćutim samo i tek ću da ćutim kada je Jelena Pešić u pitanju. Nemoj da praviš budalaštine kao u Zadruzi 2. Opameti se, devojko i prestani bilo kakvu priču o Jeleni Pešić. Tu ne postoji ništa, nego samo teorija u tvojoj glavi. Da, plesali smo! Šta je to strašno? Molim te, prestani da mi praviš gluposti više ovde. Kakvo gledanje? Kako sam ja to nju gledao? - pričao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si Marko iz Zadruge 2! - rekla je Luna.

Marko je zatim izašao iz hotela, a Luna je legla da spava. Posle nekoliko minuta Marko se vratio i njih dvoje su se ignorisali. Međutim, ljubavni par nije mogao da izdrži, pa su nastavili da se svađaju.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'