AKTUELNO

Opet se posvađali.

Dok su zadrugari igrali "Igru istine" Milica Kemez je plakala u spavaćoj sobi, a to je primetio Bora Santana. Ovaj zadrugar otišao je do sobe kako bi video u čemu je problem i zbog čega Milica plače, nakon čega su se oni posvađali.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega plačeš? Ne znam da li plačeš zbog mene, zbog Filipa, zbog situacije... Koji je razlog? Sama sebi u glavi to praviš, nesrećna si. Ti si napravila dramu ovde, niko te ne dira, niti si imala probleme... Ti si nesrećna u sebi, ne zbog mene, nego zbog drugih stvari. Biće ti lakše kada priznaš šta te muči. Šta tebe muči? Ubila si me u pojam, kao da sam ja kriv - pričao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko plače zbog Filipa? Ceo život sam nesrećna... Opet se dereš na mene, da li umeš lepo da priđeš meni, normalno? Ne mogu da se smejem i da budem srećna. Kako da budem srećna kada si rekao veče pre toga da sam loš čovek? - kroz suze je pričala Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

E, to, tako reci... Vidim da nisi srećna, vidim da ne možeš to meni da pređeš. Nesrećna si sa mnom i to priznaj. Vidim da nisi srećna. Vidim da te je ubilo ovo za Đukića što gledaš... Kao g*vno se osećam. Rekao sam ti da si loš čovek... Sada moram da ti se pravdam, polupaću sve, negativnu energiju mi unosiš sada svojim plakanjem. Koji je razlog? Ne mogu lepo da pričam sa tobom... Meni unosiš stres kada plačeš. Mene to razara - nastavio je Bora da govori Milici.
Uvek pričaš o sebi. Kakav bre Đukić? Jesi svestan šta si ti meni sve rekao, jesi ti normalan? I ja ti pređem preko svega... - izjavila je Milica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'