AKTUELNO

Nastao haos.

Sledeći klip koji su zadrugari pogledali u emisiji "Gledanje snimaka" bio je razgovor Jelene Pešić i Zorice Marković, koje su pričale o Jeleninom odnosu sa Lunom Đogani i Markom Miljkovićem, kao i njihovoj vezi. Zorica je tada rekla Jeleni da se dopala Marku, što je po njenom mišljenju primetio i Gagi Đogani.

Kakve drugarice, divno prijateljstvo - ironična je bila Luna nakon klipa, a zatim nastavila da turpija nokte.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorica mene optužuje da sam ja manipulator i doktor igre, a ovde si vidi kako pokušava da manipuliše Jelenom i da je uvuče u trojku. Rekla si da se meni sviđa. Ja ne manipulišem sa dragim ljudima, samo provodim vreme - ispričao je Miljković.
Ispalo je ono na kraju, ja sam imala pravo da sumnjam. Jelena se naljutila što sam joj rekla da se primila kao saučešće i da je vaša igračka - pravdala se Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja i dalje tvrdim, stvarno ne verujem, da su se bilo šta dogovorili, čak i da je postojao dogovor i da su pikirali mene, rekla sam da nisu išli do kraja... Ja sam našla zajednički jezik sa Markom i negde smo se poklopili, što se tiče izlazaka i tako nekih stvari - priznala je Jelena.
Zorice, ti si rekla da je Jelena rekla da smo se zaigrali, a to si ti rekla. To je krenulo od tebe, ali nema veze. Nemam ništa protiv toga da ja budem, ali nemoj da stavljaš njoj u usta - branio je Marko Pešićevu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da ne verujem u to, ali da nisam ni osetila da se neko sa mnom igra. To je iskrenost mog i Markovog drugarstva - nastavila je Jelena.
Devojka jedno priča, drugo pokazuje - dobacila je Zorica.
To joj i ja zameram - dobacio je Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'