AKTUELNO

Nastao haos!

Sledeće pitanje u emisiji "Pitanja novinara" dobio je Bora Santana, a bilo je vezano za njegov komplikovani odnos sa Milicom Kemez.

Boro, pre dve nedelje sam ti postavio pitanje, sada ću ga ponoviti: "Šta se dešava sa tobom i Milicom?" - glasilo je pitanje novinara.

Foto: TV Pink Printscreen

Posvađamo se tako, ona lupi nešto, ja lupim nešto. Nisam baš nešto iskusan u tim stvarima, sve se nešto nakupilo. Onda legnemo zajedno, sve bude normalno, onda nam zasmetaju neke stvari. Sada smo kao okej, ali kao da smo u nekoj svađi - rekao je Bora.
Čuli smo sve malopre - opomenuo ga je novinar.
Mislila sam da sam uhvatila trenutak kad je bila rasprava da mu sve i svašta kažem. Stvarno ne znam. Malopre smo se najstrašnije vređali kao najveći dušmani, on sada kaže da se nismo svađali. Da li sebe da polomim ili njega... - nadovezala se Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si joj rekao da je aljkava, ona tebi da ne pereš zube - nastavio je novinar.
To mi tako u šali, naravno da mi ne smrdi iz usta. To nije istina, ona je to namerno rekla, jer smo bili u nekoj svađi od sinoć. Hoće da raskinemo, ja sam rekao da je tako bolje, da doživljavam nervne slomove - ispričao je Santana.
Među nama poslednjih dana vlada neka netrpeljivost, pitam se da li mi je ovo sve trebalo - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

U međuvremenu je Bora potkačio Ivanu Krunić i Baneta Čolaka, a Milica ga je upitala da li je zaljubljen u nju pa nastavlja da se svađa, a zatim je nastao haos kada je Ivana krenula da histeriše i poliva Boru. Nakon što se situacija smirila, Milica je nastavila da komentariše svoju vezu.

Iskreno, ne znam šta da radim... Ja ne tolerišem takve stvari, navikla sam da dobijam pažnju i ljubav i podršku, osećam se kao da sam mu neprijatelj, a ne devojka. Ulazimo u rasprave sa drugim zadrugarima. Ne znam kako da doprem do njega - nastavila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam da se svađam, nervozan sam. Treba da me ljudi osuđuju, to ne želim, želim da izgladimo to i budemo zajedno ako možemo... Ona meni odgovara, ali smo malo nesnađeni. Ja sam prvi put u ozbiljnijoj vezi - dodao je Bora.

Detaljnije u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'