AKTUELNO

Haos se nastavlja.

Dragana Mitar i Edis Edo Fetić su nastavili da se prepucavaju u spavaćoj sobi dok je trajala emisija "Sprrrdnja", a problem je nastao i kada je Dragana shvatila da podseća Eda na njegovu suprugu Zilhu kada stavi plava sočiva.

Shvatila sam kao da je sve lažno, da si me lagao za sve. Sad si me lagao za sve. Ti lažeš sve. Prvo si lagao... Pa onda mene. Ti lažeš zbog sebe. Ne znam gde si poleteo. Ti si sprdaš dve godine sa mnom, ja tebe od početka nisam shvatala ozbiljno. Ja ću završiti u Lazi Lazareviću. Ko si ti? - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko si ti? Šta si ti mene lagala? Ti si prevarant najveći - uzvratio je Edo.
Sećaš se kad si me lagao, kad si mi rekao da sa jednom ženom imaš dvoje dece, sa drugom troje... Sećaš se da si slao neku crnu. Poslata slika iz tvog telefona. Problem je što ti ne znaš kojoj si šta slao, sa kojom si se dopisivao. Na meni se slomilo sve, ja sam naj*bala. Ne mogu da se vole dve - odgovorila je Dragana.
Dve ću da volim do kraja života - odbrusio je Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam nijedna od njih.. Sad mi je muka, same sebe mi se povraća. Kad sam stavila sočiva, to sam shvatila (da liči na Zilhu) - poručila je Dragana, pa izašla iz sobe.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Dragana Mitar

#Edis Edo Fetić

'