AKTUELNO

Neće da mu ćuti.

"U razgovoru sa Zoricom Marković rekla si da se Marko zaigrao i da mu je izmaklo kontroli. Na šta si mislila?" - glasilo je pitanje gledalaca za Jelenu Pešić koje je pročitao voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim da su me iskoristili, ne osećam se tako, ali i da jesu, mislim da je on naišao na osobu koja mu je prijala. Ne znam da li sam rekla da je izmaklo kontroli, ali sam mislila na druženje. I Marko i Gagi i Brendon i cela ta ekipa su negde želeli da se druže sa mnom. Zorici ne treba niko da veruje. Jedno priča ovde, jedno u WC-u... - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelenu je povredilo što sam ja rekla da se primila. Nisam ništa loše mislila. Jelena, ti ne misliš jer si imala emociju, a on čovek nije. On je sve planski radio. On je to znao. Jelena, ti si trčala za Markom Miljkovićem, ti si trčala za Gagijem, trčala si za Tomovićem, sada ćeš da trčiš za Lukom. To ti je potvrdila Luna. Ti se dogovori sa svojim mozgom, pa priznaj. Luna se pojavila, a ti si pop*šila, jer nisi bitna - govorila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Više puta sam rekao Gagiju da ne želim da povredim Lunu. Što se tiče Jelene, ja smatram da nisam prešao granicu. Ništa nije postojalo između Jelene i mene. Ja ne manipulišem ovde sa ljudima sa kojima provodim vreme - izjavio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena, boli te istina! Luna nije paćenica, ovaj čovek od nje pravi paćenicu. Jelena nije poznata kao šoumen. Pušila kvaku, to je nazvala šouom. Trčala za Tomovićem, kada je nju izabrao kao omiljenu, pošla je baš kao prava dama. Ja sam joj rekla: "Pazi da izađeš iz hotela kao dama", tada je na radiju rekla da možda postoji nešto između Tomovića i nje. Onda je Tomović rekao da nema ništa između njih. Mi smo ovu devojku ovde digli u nebesa, jer smo je pogrešno procenili. Marko, to što se tebi sviđa Jelena Pešić, nemoj da zavlačiš ovu devojku (Lunu). Bićeš na kraju Sloba Miljković, jer ćeš da povrediš ovu devojku. Imaš simpatije prema Jeleni, kao i ona prema tebi - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa ti si paćenica, trčiš za Zolom! - rekao je Marko, Miljani.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'