AKTUELNO

Više neće da ćuti!

Ove noći kada se u Beloj kući rijaliti programa "Zadruga" održava emisija "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" pričalo se i o odnosu Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana i Zola su imali burnu noć iza sebe, a večeras je Kulićeva iznela svoje stavove i priznala nešto što do sada gotovo niko nije znao.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde je bilo mnogo ružnih stvari i sa jedne i sa druge strane. Mi nismo u vezi, on je na testu. Ako bude pravi muškarac u svakom smislu te reči, mi ćemo biti zajedno. Ovako kad mi dođe... S njim sam bila godinu dana. Kad bih znala i bila sigurna da on mene voli, ja ne bih grešila. Rekao mi je da nismo u vezi i ja smatram da nismo u vezi i da može da radi ko šta hoće, tako kad nam dođe, dogodi se ili se ne dogodi. Neću da se vezujem. Sve ovo vreme dok nismo bili zajedno, ja sam njega volela. Krila sam svoje emocije i molila sam Boga da ga prebolim. Na dve žurke nisam išla da bi se smuvali Aleksandra i Zola, ja to nisam sprečavala, da bih zaboravila na njega, da bi mi se zgadio... - pričala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam glumila da ga ne volim, terala inat, pozdravljala nekog Nemanju, masirala Karića... Bila sam najsrećnija kada je započeo to sa Aleksandrom. Dete mi nikada nije opsovao, lagala sam... Mislim da je tu sada na 48 posto - dodala je Miljana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'