AKTUELNO

I danas su se svađale nakon emisije zbog Marka Janjuševića Janjuša.

Jovana Tomić Matora na samom kraju emisije "Gledanje snimaka" koja je bila ovog popodneva, imala je svađu sa Majom Marinković zbog Marka Janjuševića Janjuša. Matora je govorila kako joj Maja deluje kao osoba koja je zaljubljena u ovog oženjenog zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom večeri, kada su ukućani spavali, Maja i Matora ponovo su ušle u svađu a tada je Jovana poručila svojoj cimerki kako nema prava da joj morališe.

Mene povredi od tebe, a ti znaš odlično da te ja gotivim. Ja najmanje želim da te uvredim ovde. Ja nikada u životu nisam rekla da je tvoja veza loša - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Majo ne beži od toga, a ti meni morališeš. Ja nemam pravo da ti morališem, samo ti kažem svoje mišljenje. Ja prva kažem za sebe da sam odvratna. Ponenta priče je kako je moja stvar gora od tvoje. Zar to mora da se meri? Ružna je i jedna i druga stvar. Ja nemam prava da i Edu morališem. Nikada nisam rekla: "Šta bre ona Maja, šta ona radi sa Janjušem", ja sam samo rekla da ti nisi ona Maja iz prošle "Zadruge" i da si na svoju štetu pričala neke laži. Bila si transparentna, a sada sam primetila da lažeš. Ja ne mogu ovde nikome da morališem. Ja sam priznala da volim i muškarce i žene, imala sam s*ks u rijalitiju, pijem, kockala sam, bahato živim, odvratno... Ja sam ti rekla: "Ja ti ne morališem, ja ti kažem moje mišljenje" - pričala je Matora.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'