AKTUELNO

Prednost su imali oni koji su čistili.

Tačno u ponoć Veliki šef poslao je zadrugarima pismo i tako ih obavestio da počinje još jedna žurka koja se na imanju u Šimanovcima održava svakog utorka.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna Đogani je otišla do sandučeta, kao potrčko, uzela pismo i predala ga vođi Mateji Matijeviću koji je ukućanima pročitao pismo.

Dragi zadrugari, i večeras će u vašem gradu biti organizovana žurka. Šaljemo vam novac za večerašnji provod. Vođa će nakon čitanja ovog pisma odlučiti ko će dobiti 100, ko 200, a ko 300 dinara - glasilo je pismo.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja je prvo sebi dao 100 dinara, a Đedoviću, Edu Fetiću, Milanu Petkoviću, Mini Vrbaški, Nataši Radan, Davidu Dragojeviću, Luni Đogani, Ermini Pašović i Jeleni Pešić po 300 dinara, jer su čistili kuću. Maja Marinković, Miona Jovanović, Mima Živković, Dragana Mitar, Aleksandra Nikolić, Bora Santana, Ivana Krunić, Janjuš, Stefan, Zola, Nikola Orozović i Zorica Marković su dobili po 200 dinara. Ostali su dobili po 100 dinara, a među njima je bio i Marko Miljković kom se na ovaj način Mateja osvetio nakon jučerašnjih dešavanja. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'