AKTUELNO

Oni su imali sledeći nastup.

Stefan Karić i Bora Santana sledeći su se pojavili na sceni "Paklene Zadrugovizije". Oni su pevali tom prilikom numeru "Čigra", koju u originalu izvodi Miloš Bojanić. Njih dvojica su sve vreme igrali i pevali sa osmehom na licu dok su gazili po ribiljim iznutricama, crvima, ledu, bubama, a na kraju su ugazili u bolje sa Bradatom agamom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon ovog nastupa usledili su i komentari slučnog žirija, a Bora i Stefan su pobrali sve simpatije žirija. Međutim, bilo je i onih članova žirija koji su ih kritikovali.

Boro, očekivao sam od tebe da znaš tekst. Bili ste sjajni u svakom smislu - rekao je Vuk Mob.

Foto: TV Pink Printscreen

Borice, ti si džuboks. Drago mi je da te vidim. U moru tamo one negative, ti si nešto pozitivno. To je sve za ovaj nastup - bio je komentar Lune Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je dosta ljudi očekivalo da će Karić biti ovde zajedno sa Ivom. Meni je inboks prebukiran porukama podrške. Sve u svemu bili ste sjajni oboje - izjavila je Ljupka Stević.
Njih dvojica su kao dva jarana u kafani. Bora fenomnealno igra. To mu, nekad na momente, i s*ksi stoji. I Stefan je isto divan uz njega, oni moraju da idu u drugi krug - pričala je Slavica Ćukteraš.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora ne zna tekst, jer zna da peva samo strane pesme. Čuli ste kako Bora peva na engleskom. Svaka čast - govorila je Nadežda Biljić.

Autor: S.K.

#Paklena Zadrugovizija

#Zadruga

'