AKTUELNO

Svađe bivših ljubavnika ne jenjavaju!

Za vreme reklamnog bloka u emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" Luna Đogani i Marko Miljković posvađali su se zbog scena koje je Đoganijeva gledala putem malih ekrana, a ticalo se zadrugarki Ive Grgurić i Jelene Pešić, sa kojima je Miljković bio prisan.

Foto: TV Pink Printscreen

Za sav taj haos koji si ti preživljavala napolju, ja to znam, ali ništa nije mojom krivicom. Prva "Pitanja novinara" ja sam se ograđivao od svih pitanja. Što si ti odjednom drčna - govorio je Marko.
Da ti možda nije palo na pamet da ćemo se pomiriti? - pitala je Luna.
"Šta bude biće", kao što je tebi ostalo urezano nešto drugo, meni je ostala urezana ta tvoja rečenica pre mog ulaska ovde - rekao je Miljković.
Kao što si gledao nju, tako si gledao mene. Kao što si ustajao prošle godine govorio za stolom da ti se ja ne sviđam, tako si rekao i za nju. Šta bi rekao kada bih ti rekla da se tvojoj bliskoj osobi ne dopada kako se ponašaš. Kakvo je ono ponašanje na žurkama, ja takvog Marka ne poznajem. Kakva je ono situacija sa Draganom, ono je bilo užasno - prebacivala je Luna.
Ne zanima me ništa, ovo je rijaliti. Znaš i sama kakav sam kada popijem. Ono sa Draganom je zaista bilo strašno. Izvinio sam se za stolom, njoj, Edu, priznajem da je to bilo katastrofalno, ali šta da radim - govorio je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'