AKTUELNO

Njihove svađe ne jenjavaju.

Marija Ana Smiljanić ušla je u Zadrugu kao bivša devojka Filipa Đukića. Oni su se u međuvremenu nekoliko puta pomirili i raskinuli, a u toku prethodne večeri, ponovo je došlo do sukoba. Zadrugarima je pušten snimak na kom Filip komentariše Smiljanićevu sa Jovanom Tomić Matorom i Sanjom Stanković.

Ja ne mogu da skapiram to... Samo čekam šta će da me pitaju novinari, šta ću novo da saznam o njoj. Ispada da sam bio sa dro*fuljom - rekao je Filip između ostalog u klipu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SVE JE POD ZNAKOM PITANJA! Zadrugari dobili KREATIVAN ZADATAK, a ZBOG NJEGA ON MOŽE DA PROPADNE! (VIDEO)

Nakon što je videla šta je o njoj govorio, Marija Ana je dala svoj komentar.

On je meni rekao to dobronamerno, ali na pogrešan način. Da, rešili smo sve u pabu. On ovde plane, iznervira se. Ispao je budala jer je verovao Đomli. Očigledno je problem što ja izlazim i što se družim - rekla je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Neću se više truditi da joj objašnjavam. Konstantno čujem i saznajem neke nove stvari. Kako ti je Uroš Ćertić dobar drug a ni jednom se nisi videla sa njim dok smo mi bili u vezi? Saznajem stvari koje je radila verovatno dok smo mi bili zajedno - vikao je Filip izrevoltirano.

Marija Ana se posle ovih Đukićevih optužbi rasplakala a da li će nesuglasice i ovoga puta uspeti da izglade, ostaje nam da vidimo.

Kako je ova njihova rasprava izgledala, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Filip Đukić

#Jovana Tomić Matora

#Marija Ana Smiljanić

#Sanja Stanković

'