AKTUELNO

Zola učinio nešto što od njega mnogi nisu očekivali.

U toku su večerašnje nominacije, te i ovog petka zadrugari biraju kojeg će zadrugara poslati u ovonedeljni duel. Potrčci su Nikola Orozović i Nina Babić. A svoj stav i mišljenje o njima izneli su Stefan Karić, Lazar Čolić Zola i Marko Janjušević Janjuš.

Ja bih sad ispao da nemam stav, ali sve mi je ukrao Lepi Mića. Sve sam to hteo da kažem što se tiče Nikole. Ne bih sad ulazio u taj odnos Nina - Mlađa. Ja ne vidim da se njoj Nikola sviđa. Ne vidim da ona gaji neke simpatije prema Orozoviću. Nemam ništa protiv Nine, ali šaljem tebe u izolaciju- rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Odlično mi znamo kako se ko ponaša ovde. Što se mene tiče - Oroz, sa njim volim da se našalim. On je meni okej, drag mi je ali eto ima neke greške. Što se tiče Nine, mlada đevojka, njeno vaspitanje ide od kuće, ima bezobraluk neki u sebi. Šaljem Ninu u izolaciju- rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Želeo bih samo da se izvinim Miljaninoj porodici, mislim da sam bio agresivan. Nema opravdanja, jednostavno imam potrebe da se izvinim - kazao je Zola.

Nakon što se javno izvinio Miljaninoj porodici, Zola je naveo kojeg zadrugara nominuje i zašto:

Što se tiče Nine, Nina je prema meni uvek fer i korektna. Mogu da kažem da je ispala licemerna i dvolična prema Mlađi. Ne bih se složio sa ljudima koji kažu da ima devetnaest godina, isto tako i Mina Vrbaški ima toliko godina pa nismo imali ni malo milosti kad je ona bila u pitanju. Šaljem Ninu u izolaciju, ona zna zbog čega- nominovao je Zola Ninu i ostavio Orozovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo možete da pogledate u video prilogu u nastavku teksta.

Autor: J.A.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

#Nina Babić

'