AKTUELNO

Prevrnula je očima, a ona poručila nešto što od nje mnogi nisu očekivali.

Pop pevačica Milena Vučić našla se nedavno u žiži javnosti zahvaljujući koleginici iz folk branše Ani Sević, koja nije ni slutila kakav će haos izazvati samo jednom objavom na svom Instagramu.

Foto: Pink.rs

Foto: Instagram

Ana je, naime, pre nekoliko dana objavila fotografiju sa crkvenog venčanja Milene Vučić, na kojoj se vidi kako njen suprug Nikola Burovac plače, što je Sevićku i njene prijatelje nasmejalo do suza.

Foto: Printscreen Instagram

- Kad kasno shvatiš da si se zaj*bao - već je pisalo na fotografiji, a Ana je dodala "umire od smeha".

Kako nam je nakon objavljivanja ove fotografije objasnila, nije imala nameru da ismeje bilo koga, već joj se dopao štos koji je pronašla na internetu, a u prilog njenoj priči ide i činjenica da kolege nije ni prepoznala.

Foto: Instagram

Ova fotografija je hit na Instagramu i, iskrena da budem, nisam ni znala ko je na njoj. Fora je odlična i među mojim prijateljima je hit - rekla je Ana za Pink.rs i dodala da nije imala lošu nameru, već joj je bilo simpatično to što je mladoženja zaplakao na sopstvenom venčanju.

Prašina se taman slegla, Milena se nije oglašavala ovim povodom, a onda je objavila kratak vdeo-snimak i status koji su mnogi protumačili kao odgovor na ovu priču.

Foto: Instagram

- Od glupih priča i komentara - napisala je pevačica na snimku na kojem se vidi kako prevrće očima, a da li to čini zbog Ane ili iz potpuno drugih razloga za sada nije poznato.

Pink.rs

#Ana Sević

#Milena Vučić

#pevačica

'