AKTUELNO

Vratile se stare emocije?

U sledećem snimku koji je pušten zadrugarima, ukućani su imali priliku da pogledaju kako Ermina Pašović priča o odnosu Marka Miljkovića i Gagija Đoganija, kao i to da je razočarana Đoganijevim ponašanjem prema njoj u poslednje vreme, koja je bila uz njega u najtežim situacijama.

Foto: TV Pink Printscreen

Napravila je dramu ni iz čega! Očigledno je da Ermina ima nešto protiv Jelene. Danas je bila igra "Istina i izazov" iz čista mira je došla i poljubila me je u usta, zbog tamo neke njene igre, to se meni nije nimalo dopalo. Ona se igra sa svima nama, ja sam rekao da se više neću ponižavati - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo je krenula ta patetika, da joj nije naređivao otac koji ju je tukao, to je za mene patetika, ja to ne volim. U njenim brzalicama govori o sebi, da je sebična. Ja sam nju poštovao samo zbog Gagija - istakao je Miljković.
100% je poenta da je Gagi prestao da posvećuje pažnju Ermini otkad se pojavio Marko. To je posesivno prijateljstvo u pitanju, Ermina ne može da veruje da Gagi posvećuje toliko pažnje Miljkoviću - objasnio je Zola, a onda je Jovana Tomić Matora otkrila nove detalje.
Ermina mi plače svaku noć koliko joj nedostaje Gagi, da joj fali da se druže, ali niko joj niko kriv. Ovo je manje od ljubavi, više od prijateljstva - rekla je Matora.
Gagi nema svoj stav, on nema svoje ja, on se prilagođava sredini. Nemam kome, mislite šta hoćete - odbrusila je Pašovićeva.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'