AKTUELNO

Vratile mu se stare uspomene.

Proteklih nekoliko nedelja digla se velika prašina oko Tomislava Panića i njegovih izabranica. U rijaliti program "Zadruga 2" nedavno je ušla novinarka Katarina Ristić koju je Toma ostavio javno zbog zbližavanja sa pevačicom Oljom Bajrami.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dve zbog cele situacije često ulaze u svađe, a skoro je Olja okupala Katarinu flašom punom vode. Međutim, u rijaliti programu "Zadruga 2" boravi i Tomina nekadašnja ljubav Mina Vrbaški.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Toma je noćas doneo papir novom cimeru Saletu Tru na kom je napisao stihove koje je posvetio Mini Vrbaški, a ova zadrugarka nije skidala osmeh sa lica. Toma je rekao kako su mu se u "Zadruzi 2" vratile emocije.

Foto: RTV Pink

Od osmeha preko arogancije, uvek ćete naići na emotivnu slabost koja je prekrivena istinom. Savremeno doba je dovelo da zaljubljenost traje relativno kratko. Preko želja 'za boljim sutra' i opstanak u brzom životu je kao leptir sa cveta na cvet, u potrazi za kvalitetnim prahom, ali kao suština i lepota izaziva i osvaja jedini taj sjaj koji prodiše do samog dna mutnog okeana u dečijim očima - napisao je Toma.

Foto: RTV Pink

Šta vas dvoje ste bili zajedno? A ljubav, navika, panika - rekao je Sale nakon što je pročitao ono što je Toma napisao.
Mi bili, da! - izjavio je Toma.

Foto: RTV Pink

Lepše mu je u našem društvu - dodala je Mina.

Kako će na sve ovo reagovati Olja Bajrami i Katarina Keti Ristić ukoliko budu saznale za ovo, videćemo u danima ispred nas. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Katarina Ristić

#Mina Vrbaški

#Olja Bajrami

#Tomislav Panić

'