AKTUELNO

Gagija smatra velikim prijateljem.

"Da li misliš da se Ermini sviđa Marko Miljković, pa zato sabotira tvoje i njegovo druženje? Na Karića više skoro da ne obraća pažnju" - bilo je pitanje za Jelenu Pešić ove noći u emisiji "Pitanja gledalaca".

Foto: TV Pink Printscreen

Da, mislim da joj se sviđa Marko. Zato je imala i onakvu reakciju kada je Gagi u pitanju. Meni je žao što je onako reagovala kada je Gagi u pitanju i to je opet zbog Marka, jer ju je nerviralo što je spajamo sa Gagijem, a njoj se sviđa Marko. Kada sam je pitala: "Zbog čega ti se ne sviđa više Stefan?", ona mi je rekla: "Postoje neka tri razloga", ne postoji ništa. Postoji samo Marko - rekla je Jelena Pešić

Foto: TV Pink Printscreen

To za Stefana jeste tačno. Meni se Marko Miljković ne sviđa. Ja njega vidim uz Lunu. Više puta sam rekla, pričala sam sa Gagijem, ja njega vežem za Lunu. Rekla sam Gagiju da smatram da njihova priča nije gotova. Meni je ovde jedini prijatelj Gagi, iskreno ga volim. Ja nisam glupa i mene niko na foru neće navući da kažem šta mi se nije svidelo kod Stefana. I on mi je mnogo drag - rekla je Ermina.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'