AKTUELNO

Gagija je ovo pogodilo...

Ermina Pašović je ukućanka kojoj je u nastavku večeri voditelj Milan Milošević pročitao pitanje koje je publika postavila na zvaničnoj Fejsbuk stranici RTV Pink: "Da li si se zaljubila u Stefana, danas si se poverila Edu?".

Foto: TV Pink Printscreen

Ne. To nije istina. Diskutovali smo o muškarcima, on je mene pitao za Gagija da li tu ima nekih emocija. Ja sam rekla da Gagi nije tip muškarca koji je za mene, meni treba jači čovek. Ja sam rekla da Stefan fizički nije moj tip i da je premlad. Jednom sam napravila tu grešku sa mlađim, Bane je meni bio mlađi - govorila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle ovog danas, mislim da nijedna neće da bude sa mnom. To je ona Ermina sa Fejsbuka, tako da... - rekao je Karić i nasmejao sve cimere.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi rekla da se zaljubila u Stefana, rekla mi je da Stefan nju gleda i da neće da ulazi u to zbog njegovih godina. Pokušavala je prvo očima nešto da mi kaže, onda mi je napisala, jer nisam skontao. Rekla je da joj liči da on nju muva - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina i ja smo pričali o ovim stvarima... Definitivno ona kada priča nešto, pravi skandal, glupost... O tome smo pričali, da je ne bi dizali. Dobra je na kuckanju - izjavio je Gagi.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'