AKTUELNO

Još uvek ne može da dođe sebi.

Zadrugarka JovanaTomić Matora još uvek je pod utiskom zbog prošle noći u kojoj je imala žestoki okršaj sa Mensurom Ajdarpašićem, a odnos njih dvoje bio je toliko turbulentan da je obezbeđenje sve vreme bilo u pripravnosti kako ne bi fizički nasrnuli jedno na drugo.

Ona je u salonu lepote otvorila dušu i ispričala frizerki kako se osećala u tim momentima, a nije mogla da poveruje da je njen oštri protivnik u sukobu sa cimerima koje ona neizmerno voli i koje poznaje godinama.

Foto: TV Pink Printscreen

Mlađi, Kendiju, Đedoviću, Čolaku, Pandi, ma svima se zamerio ovde i to sa svima koje ja znam. Svima preti, je*e majke, smeje im se u face, pljuje. Ej, našao je Pandu! I ja ga tu napadnem, kažem mu da je pi*ka. Panda se povukao, ni Kendi neće da se kači. Ja se nikad ne bih umešala da se oni napušavaju. Kao Miljković i Mlađa, napušavali se, ali to je to. Ja imam muške komplekse i ne mogu da gledam to. Još mi kaže:,,Sv*šim ti u usta". I ja ga pljunem, namerno. On očekuje da se od njega svi plaše. Uzme i iz sve snage me pogodi jajetom u glavu. Još ja u fazonu da je nemoguće da me jajetom udario - ispričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljno o ovom razgovoru pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'