AKTUELNO

Još ne može da dođe sebi!

Informaciju da je pevačicu Ljupku Stević danas u Beogradu napao nepoznati mladić, koji joj je stavio ruku preko usta i oborio je na pod uz pretnju pištoljem, Ljupka je potvrdila i dodala da i dalje ne može da veruje šta joj se desilo.

PROČITAJTE JOŠ: LUNA ĆE DOBITI BRAĆU: Anabela objavila vest o TRUDNOĆI, stižu BLIZANCI!

Foto: Printscreen Youtube

Prema nezvaničnim informacijama, sve se odigralo kada se pevačica vraćala iz teretane i primetila da je prati muška osoba, a već nakon nekoliko sekundi završila je na podu i to tako što joj je pištolj bio prislonjen na čelo. Muškarac joj je zapretio da ne sme ništa da kaže o incidentu, a Ljupka je zadobila telesne povrede i ukazana joj je lekarska pomoć.

Stevićeva kaže da je ovo već treći napad na nju u poslednjih nekoliko godina.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Pod velikim sam stresom i ne mogu da verujem da na ulici nismo bezbedni. Niko nije bezbedan i to ljudi treba da znaju! Jedan običan dan mi se završio kobno. Da li sam bila slučajni prolaznik ili je ciljano neko išao na mene, to još uvek ne znam i ostaviću policiji da reši to. Ovo je već treći napad na mene. Pre dve i po godine su mi dva puta obili stan i od toga se nisam oporavila, a sada me je zadesilo na ulici. Kako čovek da se oseća sigurno, kada su svuda oko nas psihički poremećene osobe? - zapitala se Ljupka.

Autor: Pink.rs

#Ljupka Stević

#pevačica

'