AKTUELNO

Grgurićeva je izvela iz takta Santanu.

Iva Grgurić je tokom emisije "Pitanja novinara" izjavila da Milica Kemez pravi Boru Santanu budalom i da je ljubomorna na vezu nje i Filipa Đukića, zbog čega je Santana pobesneo.

Povodom ovoga, urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević je upitao Boru da li je njihov odnos zategnut upravo zbog veze ovo dvoje zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da Milica traži opravdanja za sve ili ti ne vidiš ono što drugi zadrugari vide? - glasilo je Tanasijevićevo pitanje za Boru.
Ja sam jedini koji je Ivi Ja svaki dan pitam Milicu šta je problem, da li sam ja problem, da li je Filip problem. Ona mi je rekla da je Filip ne zanima. Ja njoj to verujem. Ja volim da ih udarim gde ih najviše boli, tačkicom istine. Ja nisam nimalo glup. To što pola kuće misli, ima pravo da misli. Mene najviše brine da li sam joj ja problem. Ja ne mislim da je Filip problem. Ja njega nikad nisam u negativnom kontekstu spomenuo. Ja nikad njoj nisam zabranio da priča sa njim - pričao je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je isto ovo danas rekla, zašto joj kasnije to nisi rekao. Imao si ceo dan da popričaš sa njom - umešao se Filip Đukić.
Mene ne zanima da li će me neko osuditi. Da ja psujem, tako sam naučen od malena - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Bora Santana

#Filip Đukić

#Iva Grgurić

'