AKTUELNO

Izbacila je iz takta.

Mima Živković i Miona Jovanović večerale su zajedno, a tom prilikom Mima je saznala da je Miona krišom pojela parče torte, što je iznerviralo Živkovićevu. Mima je tom prilikom poručila Mioni da je stipsa i da bi joj sačuvala parče torte. One su se posvađale i zbog prljavih tanjira koje je Mima stavila na Mionin krevet.

Foto: TV Pink Printscreen

Mrzim stipse! Samo na sebe misliš! Na koga si takva? Ako ti nije stalo, kaži mi da nećemo da se družimo i kraj. Ne volim stipse! Od usta odvajam za tebe! Ili ćeš do ta promeniš ili kraj! Ja znam da je teško da se promeni neko ko je stipsa. Ja ti kažem šta mi smeta - govorila je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

U njihovu svađu umešao se i Lepi Mića koji je želeo da proveri da li njih dve mogu da srede ovu situaciju na miran način. Zatim je izbila svađa između Mime i Miće, tokom koje su pljuštale uvrede, a Mima je u jednom momentu želela da polije vodom ovog cimera.

Mima, ovo ti nije potrebno! Smiri se, j*bem ti mater u pi*ku! Budalo ljubomorna! L**** mala! Smiri se malo! Ovo je ljubav ljudi, ovo je ljubav! Vaša veza je bolesna Mimi, vaše drugarstvo je bolesno - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne volim ovo! Ona nije boljeg prijatelja u život imala od mene! Mićo smetaš mi, skloni se! Hajde! Šta sam sve zbog nje trpela! Zabole me više! Ja l***o nisam! Činjenica je da ona ne može da ne priča sa mnom i ja sa njom. Smeta mi nešto što radim i hoću da promenim to - bila je besna Mima.

Mima je zatim uzela flašu, a u nameri da okupa Lepog Miću, sprečio ju je Stefan Karić. Nakon nekoliko minuta Mima je i sa njim ušla u svađu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti se skloni! Idi guraj se tamo Miljani i Mariji u d*pe! - rekla je Mima, Kariću.
Ja se guram Miljani i Mariji? Šta pričaš ti? Ja te ovde sprečavam da ne poliješ čoveka, ti se izd*kavaš - bio je u čudu Karić.

Mima i Miona su zatim otišle u garderober gde su nastavile da se svađaju. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'