AKTUELNO

Bora se ovom prilikom posvađao sa Banetom i Ivanom.

Šta se dešava u odnosu između Baneta Čolaka i Bore Santane, želeo je da čuje večeras u "Igri istine" Mlađan Jovanović koji je to pitao Čolaka. Ovom prilikom došlo je do svađe između Bore Santane, Baneta Čolaka i Ivane Krunić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dovodi se u pitanje da Bora i ja nećemo da se svađamo, jer znamo nešto jedan o drugom. Neku tajnu... Iskreno, ne znam ništa. Boru znam od "Zadruge 1", da ima nešto, do sada bih rekao sto puta. Jedino što mu zameram što je Ivani izgovorio ono juče. Mene je to jako povredilo. Nakon toga nije rekao ni meni, ni njoj: "Izvini". Prošle sezone sam dosta grešio prema Bori, napravio se taj jedan incident koji ne bih želeo da se ponovi. Obećali smo pre ulaska da se nećemo svađati, da ne bi dolazilo do tih uvreda. Najbolje je da se distanciramo ili da budemo u nekom okej poslovnom odnosu. On je meni i te kako drag, ali ja Milici nikada ne bih rekao takve reči. Milica je za mene govorila da sam lažov - pričao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti se svađaš sa mnom kada si u vezama, nikada se ovako nisi svađao. Samo kada si u vezama. Ja ni za ovo nisam kriv - rekao je Bora.
Ti si rekao da ćeš meni da zatvoriš vrata i svašta nešto što ćemo da rešimo kada izađemo. Ja ono neću zaboraviti - govorila je Ivana, Bori.
Samo vas radio spaja - rekla je Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamerio sam što me nije poslao u prodavnicu, iskreno - rekao je Čolak.
Ni ti, ni ona mi niste prišli da pitate da li mi treba nešto slatko kada je bila "Zadrugovizija" - izjavio je Bora.
Ljudi su se okupili oko mene, nisam delila, samo sam rekla da se posluže - pričala je Ivana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'