AKTUELNO

Bora se složio sa Čolakom.

Kao i svake srede i večeras se u Beloj kući održava emisija "Pitanja gledalaca". Naredno pitanje bilo je za Baneta Čolaka, a gledaoce je intereosvalo koja je rezlika između Mikija Đuričića i Aleksandre Subotić kada upadaju u radio "Amnezija", s obzirom na to da se Čolak naljutio na Aleksandru, dok mu Mikijevo prisustvo nije smetalo.

Foto: TvPink Printscreen

Miki je autor emisije, to je njegova ideja. On ima sva prava jer je on to osmislio. Danas sam mu rekao da to ne radi jer će onda svi misliti da imaju pravo. Oni nama kvare koncept. Ako gledaoci kažu da je to zanimljivije onda ćemo im dozvoljavati. To mi je bilo nelogilčno što upadaju u radio kad su mogli da kažu to i večeras. Ako je gledaocima to interesantno, onda neka upadaju - naveo je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Nije u redu samo da Aleksandra upada i da vređa emisiju - složio se Čolakov kolega Bora Santana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OČITAO IM LEKCIJU! Bane zbog prekidanja emisije ZAMOLIO VELIKOG ŠEFA DA URADI OVO, pa opleo po Maji: FOLIRA SE, GLUMI NEKI NIVO KAD JE LJUDI NAPADAJU! (VIDEO)

Meni se ne sviđa kako vodite emisiju, imam pravo da kažem jer je emisija deo rijalitija - navela je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Kad smo ti dali vremena da se pereš onda je emisija bila super, sad ne valjamo. Dolaze da se peru, da pričaju svoje tužne priče, onda smo top, kad ih pljujemo onda ne valjamo - zaključio je Bane.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'