AKTUELNO

Ermina nije znala koliki budžet da da Gagiju!

Zadrugari večeras odgovaraju na vaša pitanja, te je voditelj Milan Milošević sledeće pitanje pročitao za Erminu Pašović: "Šta znači rečenica: Neću ja da se ponižavam zbog jednog Baneta Čolaka?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla ne baš tako, ali da je ovo za mene sve poniženje. Meni ovo nije trebalo u životu, ova cela situacija, to je istina mene može samo da isprovocira neko ko je drag. To što sam rekla: "Jedan Bane Čolak", ja kad sam bila napolju dobijala sam poruke da mi to ne treba u životu, mislim na Baneta... Prvenstveno, on može da potvrdi da sam mu rekla da ne želim da komuniciram sa njim, posle je bio uporan i pokazao mi je da je vaspitan i to se meni svidelo i to me je privuklo, ja bih volela da je moj sin tako vaspitan. Što se tiče Gagija rekla sam mu da ne znam šta da radim što se tiče budžeta, nisam znala koliko da mu dam i onda sam donela odluku da mu dam najmanji - odgovorila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je jednoj osobi, koja je meni bliska, mogu samo da naslutim ko je to, rekla: "Jedan Bane Čolak", bez obzira koliko je povređena, smatram da je trebala da zadrži za sebe to, blatila me je kod još nekih ljudi, ja sam spavao odvojeno od nje, ali sam smatrao da to može da se sredi. To je takvo poniženje reći za nekog: "Jedan Bane", zamislite da sam ja rekao: "Jedna Ermina", sve što sam joj zamerio zamerio sam joj u četiri oka. Ja ne mislim kao jedan Bane, kad sam joj ja zamerao kako može da reaguje tako hladno prema Gagiju, a prema meni reaguje burno, ja nisam mogao da verujem da je ona u krevetu razmišljala koliki budžet da da Gagiju - rekao je Bane Čolak.
Ona je rekla da je to rečeno u afektu, to je Bane čuo prvi put, moram ovo da kažem oni su ozbiljni lažovi, ispada da svi lažu, mislim da mi Bane nije jasan, majka mu je rekla jednu priču on je i dalje neodlučan, Bane traži razlog da bude sa njom - rekao je Lepi Mića.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: J.R.

#Bane Čolak

#Jasmina Čolak

'