AKTUELNO

Ne mogu više da kriju!

U nastavku emisije došlo je do žestoke rasprave kada je Miona Jovanović dodelila komplimente Ivani Krunić, na šta je Mima Živković ljubomorno odreagovala.

Jovana Tomić Matora bila je šokirana snimkom koji je pušten u Beloj kući, pa odgovorno tvrdila da između Mime i Mione postoji nešto više od prijateljstva, pa obrazložila zbog čega.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se zezala, ja se ne osećam kao žena koja je zaljubljena u ženu! - rekla je Miona.
Ovo je šala, nije ništa strašno! - pravdala se Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto ti nju trpiš, a onda je blatiš kod svake devojke?! - pitao je Lepi Mića Mionu.
Nije tačno, Miona je mnogo napredovala, ona ima 20 godina, a ja 30. Mislim da sam joj davala dobre savete. Mi sve delimo, ona nije škrtica. Ja nisam anđeo, imam i mane - istakla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona, veruj mi, ja sam Sanju namerno peckala, a zapravo u šali mislim stvarno! Miona mi je rekla jednu stvar, kako ona uvek napada Mimu da joj ljubomoriše, a ona joj nikad ne uzvrati. Miona sve dopušta, a za sve to postoji razlog! Daješ povoda, a Mima je odlepila za tobom, a ne zna kako da ti kaže. Miona je rekla da ne zna zašto joj sve prašta! - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da nešto krijem, ja bih se pomerila iste sekunde! Ja sam sigurna u sebe i znam kog sam opredeljenja, tako da nema potrebe da se ja sklanjam - rekla je Miona.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'