AKTUELNO

Ne mogu više da kriju emocije.

Zadrugar Vladimir Tomović je odlukom izbačene zadrugarke Dragane Stojančević izabran za ovonedeljnog vođu, a sve je iznenadio kada je za omiljenu osobu izabrao Jelenu Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć tokom žurke, Jelena je priznala da kada bi ulazila u vezu sa Crnogorcem jedina prepreka bi bila upravo Mina. Nas je zanimalo šta o njihovom potencijalnom odnosu misli njena prijateljica Tana.

Vladimir je primetio Jelenu još od početka. Verujte mi. Postoje emocije između njih dvoje, samo je pitanje ko će tu prvi da krene nešto. Hoće on, to se vidi. Jedino im je problem Mina, a možda i Karić. Mi kao Jelenina podrška ništa ne mislimo loše o Mini, ona je u suštini dobra devojka - govorila je njena prijateljica.

Imajući u vidu da je Vladimirova majka negodovala njegov odnos sa Minom, zanimalo nas je mišljenje Jelenine drugarice o mogućem stavu njegove majke kada bi ušao u vezi sa Pešićevom.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimirova porodica bi prihvatila Jelenu kao snaju, sigurna sam. Biću pristrasna, ali moje mišljenje je da bi je svako voleo kao snajku, obožavala bi je. Njima malo fali, u pitanju su dani, odbrojavamo - zaključila je Tana.

Autor: I.R.

#Jelena Pešić

#Vladimir Tomović

'