AKTUELNO

Nije ih štedela!

Nakon porodičnog sastanka zadrugari su nastavili sa žestokom raspravom, Milica Kemez i Bora Santana na jednoj strani, dok su na drugoj bili Stefan Milošević Panda i Stefan Kandić Kendi.

Naime, ono što je Milici zasmetalo jeste što je Kendi tvrdio da se poljubio sa njom ispod pokrivača, za šta je Kemezova tvrdila da nije istina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti razmišljaš o tome petkom u dva, koga boli k*rac! Poenta je da je tvoj drug lažov! On jeste folirant i lažov, a ti si perfidno smeće! Misliš da si ti pametniji od svih, zbog tvog humora, što uopšte nije humor! Nisi pametan, već si samo bezobrazan, jer nemaš m*da da izneseš mišljenje! Dok ti ne budeš ustao i izvinio se i dok ovaj ne bude ustao i priznao - pričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne izvinjavam se tebi, ali mi je žao zbog sebe, jer se trudim da ne ulazim u rasprave sa zadrugarima. Objasnio sam ti kako je! Ne zanimate me! Radi šta hoćeš, ja te se ne plašim! - uzvratio je Panda.
Ja sam mislio, Boro, da ćemo imati okej odnos, sve što je Tara znala jeste kada smo se dotakli usnama, ona je htela da pecka Milicu jer se nisu nešto podnosile. Bora i ja smo pričali i pre nego što ste vi ušli u vezu. Ja ne želim nikakav kontakt sa njom, sa tobom Borom mogu - dodao je Kendi.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'