AKTUELNO

Nije ih štedela.

Miljana Kulić je, kao i njena majka ranije večeras tokom nominacija, ocrnila ovonedeljne potrčke Marka Janjuševića Janjuša i Anu Korać. Tom prilikom Miljana se prisetila njihovog druženja iz prve sezone "Zadruge", a zatim i istakla u kakvim su danas odnosima.

Foto: TV Pink Printscreen

Kineska kopija Mikija Đuričića, to sam prva rekla i drago mi je što neki ljudi ponavljaju moje reči. U "Zadruzi 1" nisam imala kontakt s njim. Smatrala sam ga budalom, videla sam šta radi sa Anom. Ana se trti, gleda u njenu zadnjicu... Nikada mi nije bio inspirativan i nisam pričala sa njim o nekim stvarima. Kada se posvađa sa Anom, pobegao je zbog Ane. Bio je takođe zaljubljen i u Saru Reljić... Tako da, to što on kaže da je bolje to da radi nego da j*be mater, evo vidite ta je Pandi psovao majku, meni je posvao, gađao me limenkama... - govorila je Miljana o Janjušu, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ga jednom opsovala, on mi je preko toga prešao ali mi stalno to ponavlja. Ja sam mu objasnila da sam mislila na ženu, jer mi je pao mrak na oči. On ćuti, lukav je, namazan je svim bojama. Ispod naočara gleda ostale devojke, Maju, Anu, Ivanu... Što se tiče Ane, iz "Zadruge 1" mi je bila najdraža. Međutim, razočarala sam se u nju kada sam videla koliko je tešila Kiju, pa šta joj je uradila iza leđa sa Slobodanom Radanovićem. Pričala mi je Kija, čule smo se... To za mene ne može da uradi dobra osoba, jer je Kija bila u svakom trenutku za nju. Ana je ispravna u odnosu sa Dalilom i Dejanom. Poslaću ovog foliranta u izolaciju - rekla je Miljana Kulić, koja je nominovala Janjuša.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Marija Kulić

#Marko Janjušević

#Miljana Kulić

'