AKTUELNO

Đedović je glavni razlog njihove rasprave.

Subota veče je u rijalitiju "Zadruga 3" rezervisana za emisiju "Pitanja novinara" kada zadrugari odgovaraju na škakljiva pitanja predstavnika sedme sile.

Ovu emisiju je otvorio urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević koji je uputio pitanje Dragani Mitar i Edisu Fetiću, a ticalo se njihovog sukoba.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se to između vas desilo? I šta je ključni problem svega? - upitao je Tanasijević Draganu.
Danas smo imali raspravu. To je krenulo od juče, za crnim stolom je krenula rasprava. Jutros smo imali neko razlaganje, danas smo imali sukob mišljenja. Marko Đedović i Edo su imali sukob mišljenja, a onda i ja. Ja sam u jednom momentu pukla, sada se sve sleglo - rekla je Dragana, a onda je svoju stranu priče izneo i Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo mi fale klinci. Sve se tu slomi na nas. Osećam ogromnu krivicu zbog onoga danas. Meni je zasmetalo što je ona došla posle razgovora sa Đedovićem i da mi prenese šta je on rekao. Ja nemam problem sa njim. U dečku preovladava zlo. Ja na njegove opaske neću imati komentar - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da ona gaji veliku ljubav prema meni, ali nije sigurna u mene - rekao je Edo, pa otkrio zbog čega ga je Dragana razočarala.
Ona od svih hoće nešto da prihvati, samo od mene neće. Ja pokušavam da napravim od nje gospođicu, traži savet od mene i na kraju prihvati onaj savet koji joj se sviđa. Kada je podržim onda je sve okej, a kad joj skrenem pažnju, onda dolazi do rasprave. Meni je danas trebalo da budem sam, nisam video decu dva meseca. Ona dođe tu kada sam ja ljut i ja kažem ono što ne mislim - objasnio je Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dragana Mitar

#Edis Fetić Edo

'