AKTUELNO

Đedović poručio Fetiću da ga neće posvađati sa Draganom.

Zadrugari su ove noći imali priliku u okviru emisije "Gledanje snimaka" sa voditeljem Milanom Miloševićem, da pogledaju razgovor Dragane Mitar i Marka Đedovića o Edisu Fetiću, gde Mitrova ogovara svog oženjenog dečka.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana se tokom tog razgovora dotakla i torte koju je dobila od Edisa tokom druge sezone "Zadruge" i istakla kako smatra da je ovu poslasticu Fetić poslao iz inata prema Pavlu Jovanoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Edis Fetić je nakon svega izneo svoj stav, a zatim je i ušao u svađu sa Markom Đedovićem koji je najbolji prijatelj Dragane Mitar. Đedović je ovom prilikom poručio Fetiću kako neće uspeti da posvađa Draganu i njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo bih se dotakao te teme da sam ja nešto izdat, to je glupost. Ja sam ovde najgori od svih. Lično je Marko njoj rekao: "Ti od njega praviš žrtvu", za Tomovića. To nisu moje reči, to su reči Dragana tvog prijatelja - započeo je Edis.
Edo, ja jesam to rekao, ali tvoja devojka je iznela svoje mišljenje... Ljubavnica, šta god... Iznela je svoje mišljenje, da ona misli da ti tako razmišljaš. A ona je glupa, pa šta ćeš sa glupačom? Edo uvek traži krivca u trećem - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa, volim je. Zaljubio sam se! Ne tražim krivca. Ja ne želim da budem žrtva. Ona je rekla: "Marko mi je tako rekao" - dodao je Edo.
Dragana glupa si kao k*rac! - pričao je Marko.
Prvo je glupo to da kažeš dami, da je glupa kao k*rac. Ako za svoju drugaricu kažeš da je glupa, onda stvarno... Ovo je baš gore bilo od onoga što sam rekao. Da devojci, majci deteta kažeš to! Neću da joj dozvolim da joj neko soli mozak - nastavio je Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

Edo, nećeš nas posvađati. Dragana i ja još gore stvari pričamo napolju. U, kažeš mi ti koji razvlačiš majku deteta, a imaš svoju decu kod kuće - nastavio je Đedović.
Sada ću i za tortu da kažem. Torta je bila samo odgovor na onu priču što je dečko uneo ovde, da joj kažem da to nije istina. Meni je bilo krivo što je on uneo tu priču, iz inata sam to poslao - priznao je Edo.
A to je da se vratio ženi, a onda se Pavle šokirao otkud ta torta - dodala je Dragana.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'