AKTUELNO

Zadrugari napravili haos!

Naredni video-prilog je bio razgovor Miljane Kulić i Stefana Karića, tokom god je zadrugar priznao da nikada ne bi bio sa Ivom Grgurić da to nije želeo, iako njegovo društvo nije bilo za tu romansu.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana ne može verovati da je Stefan bio sa mnom. To je potpuno normalno, ja sam normalna devojka, koja ne radi ništa loše. Bila sam samo sa Stefanom, nisam bila ni sa kim više ovde. Ja sa Sukijem ništa nisam imala, nismo ni spavali, ja sam njemu vratila pare. Tu je Stefan rekao kako jeste, nemam više šta da kažem. On je rekao da ga niko nije silio da bude sa mnom - pravdala se Iva.
Tema je bila ta da ne bude da pričam o njoj, Miljana je meni rekla da me sad voli, a da ranije nije, jer je mislila da nisam imao stav. Ja sam rekao da sam u vezu sa Ivom ušao svojom voljom, iako drugi nisu bili za to - dodao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispada da ja nju napadam ovde, ja sam o njoj iznela od početka, ona se tu našla povređena, kada sam videla da je oguglala na sve to. Ako ona sebi važi za jakog igrača, onda okej. Ja ću sada da se osvrnem na Miću. Bila je priča da je on taj koji je forsirao da vi budete zajedno. Ona može da radi i protiv sebe, kao što je i bila sa starijim čovekom od 70 godina, ona je zarad lepih slika na Instagramu, hrane, bila sa tim čovekom. Što se tiče Sukija, novinarka Keti Ristić je napisala tu vest o njihovom odnosu - izjavila je Tara Simov.
Informacije nisu tačne, Suki se uključio i mi smo se lično upoznali. Istina je da je Zvonko izbacio iz stana, tu je nastao opšti haos, ali mi je ružno to - pričala je Maja Marinković.
Devojko, ti nikada nisi ni upoznala Sukija. Suki ti se našao preko Instagrama, to si ti meni rekla, isto tako si mi rekla da znaš da mi nismo spavali, ja odgovorno tvrdim da mi nismo spavali i da nisam bila sa tim dečkom - pravdala se Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'