AKTUELNO

Haos su napravili!

Milan Petković i Tomislav Panić su u ranim jutarnjim satima ušli u žestoku svađu zbog Nenada Sinđelića Gastoza, koji je, prema rečima Pinkove zvezde, izneo mnogo toga negativnog o manekenu što je njemu zasmetalo.

Kako je netrpeljivost među zadrugarima sve veća, Toma nije mogao da kontroliše svoj bes pa je zamalo fizički nasrnuo na svog cimera, koji se nije libio da mu uzvrati istom merom. Njihova svađa se i večeras nastavila, pa su uputili jedan drugome teške uvrede.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu da verujem koliko si zapravo jadan. Znaš li koliko ja stvari znam o tebi, treba da ih kažem da te spustim malo, jer ti misliš da si mnogo bitan. Glumiš mi ovde neku žrtvu, mafijaš! - vikao je Milan.
Smešan si kao bioskop. Ubila te ljubomora, zavidnost. Šta hoćeš od mene ako nisi zavidan i ljubomoran. Nema veći ljigavko od tebe ovde! - uzvratio mu je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si smrad od čoveka. Nije te udostojio pogleda, a kamoli da ga ti zoveš Gale, Gale - nastavljao je Milan.

Petković je istakao da ima mnogo toga da kaže o Paniću, ali da čeka pogodan trenutak za to. O čemu se radi, ostaje da saznamo tokom narednih dana.

Pročitajte još: SAKRIO POKLON OD BIVŠE! David dobio SKRIVENU PORUKU na košulji od Aleksandre Subotić, ANA ĆE POBESNETI ako ih RAZOTKRIJE! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'