AKTUELNO

Nikad veći karambol između ovog ljubavnog para.

U večerašnjoj emisiji "Gledanje snimaka" Ivana Krunić je saznala od Davida Dragojevića da su joj roditelji na lekovima, zbog čega je odmah počela da plače, a njen dečko Bane Čolak želeo je da napusti rijaliti.

Posle emisije, Bane i Ivana su odmah otišli u pab da razgovaraju o svom problemu, te je sve pucalo od njihove svađe.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da se ljutiš na mene - pričala je Ivana.
Ja više ovo ne mogu da izdržim ni ovo da gledam. Sve si uradila što sam ja priželjkivao da se ne desi ni u najgorim noćnim morama. Učinila si da se isto osetim kao prošle godine sa Zerinom. Posle se držiš za ruke sa Zoricom do juče si rekla da je najveće zlo i veštica - urlao je Bane dok je bacao jastučiće koji su bili pred njim.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako me voliš i ako ti je stalo do mene moraš da razmišljaš nesebično - gušila se zadrugarka u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

Znao sam da ćeš me prodati, toga sam se i plašio, da ćeš mi okrenuti leđa. Očekivao sam od tebe da dođeš da vidiš gde sam. Što nisi došla da me zagrliš p*čko jedna? Je l' Mića treba da dođe po mene? Gde si ti da mi kažeš: "Majmune jedan siđi dole"? Ti se držiš za ruku sa Zoricom dok ja razbijam kapiju. Ne priđeš da me zagrliš kad je meni teško. Taj isti Bora je prišao i rekao - rekao je Čolak.
O čewmu ti pričaš? Roditelji su mi na lekovima! Budaletino jedna, j*di govna! Terajte se svi u tri lepe. Ti samo govoriš da to nije istina. Zašto bi David lagao - vikala je Ivana kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Da nisu pili tablete i kad si radila neke druge gluposti. Do juče si htela decu da mi rađaš, sad nemaš o čemu da pričaš - uralao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je tebi teško, nisi ti saznao da su ti roditelji na lekovima - vikala je Ivana.
Oni sada možda zbog mene piju lekove. Je l' si razmišljala kako je meni? Ja sam bio uz tebe kad su mene vređali - bio je besan Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Izboriću se sa svojim emocijama, dok ne ispadnem, samo od njima mislim sad... Znam da je to istina, dobila sam tu informaciju, neka je i lažna informacija, neću da rizikujem zdravlje svojih roditelja. Izvini Bane, ali više volim svoje roditelje - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'