AKTUELNO

Pevačica je kumovala upoznavanju ovog ljubavnog para.

Ćerka balkanske dive Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović vredno radi na svojoj muzičkoj karijeri, ali ne zapostavlja svoj privatan život. Naime, pevačica je pre nekoliko nedelja oženila svog brata Veljka, a u nastavku možete pročitati u kakvom je odnosu sa snajkom Bogdanom, da li planira uskoro i svoje venčanje, ali i o nasledniku kog Ražnatovići jedva čekaju.

Anastasija je ispričala kakva atmosfera vlada u porodičnoj vili otkako se oženio njen brat i kakav odnos ima sa snajkom Bogdanom.

Foto: Promo

Sa Bogdanom se zaista divno slažem. Ona je super devojka koju mnogo volimo i koja nam je svima vrlo brzo ušla pod kožu. Najvažnije mi je bilo da moj brat bude s dobrom devojkom, a ona je u svakom smislu dobra - rekla je Anastasija i dodala:
Bogdana je apsolutno vezala mog brata. I za noge i za ruke. Oni se odlično slažu i mogu slobodno reći da moj brat nikada nije bio toliko zaljubljen i toliko privržen nekoj devojci - istakla je Ražnatovićeva.

Foto: Pink.rs

Anastasija se na svadbi svoga brata nije odvajala od dečka, te je ovog puta otkrila da li će se i ona uskoro naći u venčanici.

Ne žurimo s venčanjem i vodimo se time da će se brak desiti kada bude vreme za to. Mlada sam i nema potrebe da žurim, pogotovo što sam na početku karijere - rekla je Anastasija.

S obzirom na to da se Veljko mlad oženio, Anastasija je otkrila da li ima pritisak da i ona stane na ludi kamen uskoro.

Otkako se Veljko oženio, porodica i prijatelji mi poručuju da sam ja sledeća. Ali to mi je simpatično, ne osećam nikakav pritisak da tako mora - otkrila je Ražnatovićeva.

Foto: E-Stock/Stanislav Nedelja, Promo, Instagram.com/cecaraznatovic

Kao što je poznato, Kada su saznali za pol deteta, Bogdana i Veljko su odlučili da svom nasledniku daju ime po Željku Ražnatoviću, Veljkovom pokojnom ocu, a evo šta o tome misli Anastasija.

Veljko i ja smo se kao klinci dogovorili da ko god od nas dvoje prvi dobije sina, da mu da ime Željko. Budući da će dobiti sina pre mene, njemu je pripalo da ispuni taj naš stari dogovor.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'