AKTUELNO

Sve zbog Koraćeve.

Na sledećem snimku zadrugari su mogli da vide i čuju raspravu Davida Dragojevića i Ane Korać. David je zamerio Ani što se izvinjavala Jovani Tomić Matoroj, a onda joj je spomenuo i Marka Janjuševića Janjuša. Dragojević je istakao kako joj nije trebalo druženje sa njim, te da se videlo kako je Janjuš mazi i dodiruje.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo se i razdvojile jer je između mene i Davida postojala netrpeljivost. Ja sam sigurna da on ništa loše nije rekao za mene... Ana je meni rekla da se mi nismo videle jer je njoj loše, a David ovde tvrdi da je to zbog te naše svađe. Ja ne utičem na Sanjina prijateljstva, to je razlika između mene i tebe. Meni izgleda kao da ti hoćeš da objasniš Ani kako joj ja nisam dobra drugarica - rekla je Matora.
Ne, nije tako. Ja sam rekao, ti imaš svoje mišljenje, ona ima svoje, vi imate dva različite priče - naveo je David.
Ja mislim da bi ona došla kod Sanje na rođendan, da ste bili u Beogradu, ali da niste hteli da dođete zbog tebe. To mi je potvrdila i Dalila. Kao da je moja poruka bila preko k*rca, a nije tako - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si nju kao najboljeg prijatelja uvredila kao niko, rekla si: "Nije htela da ide u Amidži a videli smo je obnaženu", to je uvreda, a ti si joj prijatelj - rekao je David.
Da, bila sam gruba, ali sam joj rekla. Kao što sam ja pogrešila, i ona je pogrešila što se nije javila - navela je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'