AKTUELNO

Sad je sve jasno!

Tokom jutra Gagi Đogani seo je sa Zoricom Marković kako bi popričao o njenom odnosu sa njegovom ćerkom i pobednicom druge sezone ,,Zadruge" Lunom Đogani. Podsetimo da su Zorica i Luna bile u prve dve sezone zajedno na velelepnom imanju, a u više navrata dolazile u ozbiljne sukobe zbog ne poklapanja u stavovima.

Ipak u drugoj sezoni Luna i Zorica su izgladnile odnos, iako su imale povremenom žestoke sukobe zbog ljubavi sa Markom Miljkovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam uvek pokušala da budem čovek, ona je imala trip da je svi mrze. Ako ja sad ustanem i kažem da nisam za to, ti možeš da se buniš, ali ja nemam ništa od toga. Moja reč, moja težina kao učesnika, da l' podržala ili ne podržala... Mene je moja iskrenost koštala mnogo u životu - pričala je Zorica.
Za prvu "Zadrugu", u to ne ulazim, ali za drugu sezonu... Ona se u jednom momentu gubila, a ti si joj pričala za njeno dobro. Ja kao roditelj sam reagovao tako kako jesam, i ja sam roditelj. Ne može mene neko da ubeđuje u nešto, ja ne mogu da budem objektivan, niti mogu da ulazim u to. Čak je ona u drugu "Zadrugu" ušla sa namerom da se ispravi, da se pokaže drugačije, da se izvini naciji, jer ju je osudila što je napravila grešku. Za mene to nije greška, jer se to dešava i u svetu, ali eto, mi smo ovde pod kamerama. Ti si u drugoj bila okej, ja sam pratio. Bila si korektna i iskrena, pričale ste, ispravili ste odnose. Ali sve u svemu je bilo sve u redu. Za prvu sezonu se nisam složio - odgovorio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'