AKTUELNO

Nije je štedela.

Na sledećem snimku prikazan je razgovor Ermine Pašović i Marije Kulić. One su ogovarale Jelenu Pešić, te su imale mnogo zamerki na račun ove zadrugarke.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam došla ovde da sedim i ćutim nego da komentarišem. Sledeća stvar, za to što je Marija rekla šta ja nosim, ja se tako oblačim i neću menjati stil da bi se tebi to svidelo - rekla je Jelena Pešić.
Ona nije bila ničija avantura, nije bila ni ozbiljna veza, već početak veze, nije bila samo avantura - naveo je Stefan Karić.
Ti si rekao da ste se videli dva, tri puta, ja sam na osnovu toga donela zaključak. Ona meni izgleda kao kancelarijska "k". Tvoja gluma se vidi i u tvom odevanju - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija je ljubomorna na tebe i na tvoje oblačenje - rekao je Brendon.
Ona se ovako oblači u spoljnom svetu, mene je to privuklo - rekao je Stefan.
Ne dao Bog da ja počnem da komentarišem tvoje oblačenje - navela je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

I ti silikoni, prepumpana usta... Ja se oblačim kao da sam kod kuće... Žao mi je što te je Tomović sasekao u korenu, da nije ti bi se otkrila ovde i te kako - istakla je Kulićka.
Rekao sam namerno da između mene i Jelene nije bilo ništa ozbiljno jer sam primetio neke simpatije između nje i Vladimira, a on je moj prijatelj, ja nisam hteo da stojim između - naveo je Karić.
Marija hoće od svake devojke da napravi ono što nisu. Uvrede ovog tipa mene ne mogu da dotaknu - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene iritira njen način pričanja, njen način oblačenja, i ti si rekao: "Vidi je ova, kao u pozorištu". To sam ja njoj rekla više puta - navela je Marija.
Nisam ni ja bezgrešna, samo sam možda normalnija od onoga što bi Marija volela da budem. Ja sam ovakva, takva ću i ostati, svidelo se to tebi ili ne. Ne morališem, ne glumim, ne osuđujem, ne uključujem se kad me ne dotiče, zato ne znam što pokušavaju da me kanale - rekla je Jelena.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'