AKTUELNO

Nije štedela reči.

Drugi gost voditelja Ognjena Amidžića u intervjuima pre "Izbacivanja" bila je Jelena Pešić, koja je na samom početku progovorila o žestokim svađama sa Dalilom Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona me nije nijednog trenutka ugrozila, samo sam osećala tu negativnu energiju sa njene strane. Sukob je krenuo kad sam rekla da joj se sviđa Stefan Karić. Krenula je da mi traži slabu tačku, da me povredi. Cilj joj je bio da udari najniže na osobe, kao sa Tomovićem. Tako je meni krenula da izmišlja stvari iz ljubavnog život. Pa je krenula da pominje brata sa Daunovim sindromom. Želela je tu da me udari, ali nije uspela. Gađala je najniže, deca nečija, najbolnije tačke. Sa nekima je uspela, sa nekima ne. Njena negativna energija ju je uništila na kraju, pukla je. Mislim da ju je sam Anin ulazak poremetio, onda to sa Stefanom, ona se stvarno zaljubila u Stefana. Dejan je to primetio, ali kao da se desilo nešto posle njihovog razgovora, krenula je da negira. Ne znam šta mu je ispričala, kako je objasnila. Mislim da su se sve dogovorili, kada su videli da smo je saterali u ćošak da prizna. Ali mi joj nismo poverovali, sve je bilo očigledno - rekla je Jelena, pa dodala:
Ja sam jednom prilikom pitala Stefana, on je klimnuo glavom da primećuje šta se dešava. A onda mi je rekao da sa njegove strane nema ništa. On se sa svima našali, njoj je poklonio taj duks, to žene drugačije tumače. Ne znam šta bi bilo da joj je Stefan dao zeleno svetlo, to bi bila katastrofa - dodala je Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj brat ima Daunov sindrom, bolovao je od leukemije, to je izlečio. Bolovao je od Hepatitisa, to je izlečio. Ona ga je dočekala, posle mi je prebacila što mu je dala poklon. To se ne prebacuje. Sledeća doskočica je bila, ja sam nešto prokomentarisala za Biljanu i Davida, ona mi je rekla da vodim računa o svojoj porodici i bratu. Onda sam ja nju nešto komentarisala, ona mi je rekla: "Zapitaj se ti zašto je takva situacija u tvojoj kući, zato što si ti zlo". Ne mogu da je citiram, ali tako je nešto bilo. Žao mi je što postoje ljudi koji pominju takve stvari u svađama, to je jako nisko. Žao mi je što su dozvolili da im se to desi, da snose te posledice, ali je negde to bilo očigledno. Mali Mateja ju je samo nominovao da je najumišljenija osoba, ona je odmah krenula njega. Jednostavno je pukla - ispričala je Jelena.

Jelena je istakla i da joj se trenutno niko ne sviđa u kući, ali da bi volela da uđe neki novi muškarac, sa kim bi mogla da ostvari ljubav.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Dalila Dragojević

#Jelena Pešić

#Stefan Karić

#Zadruga 3

'