AKTUELNO

Nije birala reči!

Zorica Marković ne prestaje da urniše Mensura Ajdarpašića uvredama posle kojih niko ne bi ostao ravnodušan, iako je on ćutke podneo teške reči koje je ona uputila i na račun njegove devojke Mine Vrbaški.

Ona mu je nekoliko puta spomenula i suparnika Vladimira Tomovića, a on zbog toga nije imao nikakvu reakciju, a što je nju još više izrevoltiralo.

Foto: TV Pink Printscreen

Pi*ko jedna sa tim zubima, kao krelac si neki! Ne možeš nikad da budeš Vladimir i kraj! Ti si zarobljena žena u muškom telu, je l' ti jasno?! Koga sam ja hvatala za ku*ac pi*ko jedna smrdljiva? Koga?! - pitala je Zorica.
Psihički me opterećuješ, ne mogu da se raspravljam sa tobom. Ja tebe nisam vređao, a ti koga stigneš. Tebe nisam nabio na ku*ac - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako bi tebi bilo da čuješ za svoju sestru da je ku*va?! - pitala je Zorica.
Šta si ti završila, prava? Ti advokat, je l'? - pitao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je ponovo aludirala na Minu za koju je poznato da je u svim sezonama Zadruge upražnjavala se*s i uživala u kratkotrajnim vezama, a njega ni to nije poljuljalo.

Ja sam doktor! Idi puši ku*čeve preko Vladimira, ako se ti gadiš, ne moraš druge da nabijaš na ovu stvar - rekla je Zorica.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'