AKTUELNO

Nije birala reči!

Zadrugari upravo biraju prvog nominovanog takmičara, i to između Dalile Dragojević i Stefana Karića koji su u toku nedelje iza nas imali ulogu potrčka. Naredni zadrugar bio je Sani Ibraimov koji je svoj glas dao Dalili.

Foto: TV Pink Printscreen

On ima karakteristike mangupa, podseća me na Gagija i mene u njegovim godinama, gde si zbog malih grešaka prema prijateljima, mogao da snosiš velike posledice. Ja sam sitničar, gledam ljude po sitnicama. Bio je velika podrška Nataliji, kada ja nisam bio ovde i želim ti svu sreću. Slabo komuniciramo ovde, ali moram da kažem da je Stefan posle mesec dana prišao i izvinio mi se, jer me je pogrešno procenio, meni je drago zbog toga. Mislim da smo okej, voleo bih da se više družimo. Što se tiče Dalile, ja imam stav prema njoj, mi imamo sudar energija. Nikad u životu nisam bio sa ovoliko devica, mislim da mi nikada tu nećemo energiju poklopiti. Dalila, tebe šaljem ovog puta - ispričao je Sani.
Nisam se složila sa jednom stvari, a da ti ne ponavljam, o tome večeras svi pričaju ovde. Mislim da ćemo imati doživotno sukob zbog mišljenja. Sada se drugačije ponašaš, to je to što imam da ti kažem, sve sam ti rekla u lice. Što se tiče Stefana, on, Mlađa i Filip Đukić su ljudi koje znam van cele ove priče. Stefan je bukvalno isti momak kao i ovde. Ima neke svoje kodekse, izuzetno to cenim kod tebe, da niko ne može da utiče na tebe - glasala je Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'