AKTUELNO

Nominacije i dalje u toku.

Emisija "Nominacije" se bliži kraju, a došao je red i na Baneta Čolaka i Ivanu Krunić da iznesu svoje mišljenje o potrčcima Miljani Kulić i Nikoli Orozoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam neko izgrađeno mišljenje o Orozoviću, smatram da je inteligentan i da većinu stvari radi namerno. To što je Ivani davao srca, to je njihov odnos, nisam se mešao u to. Ivana je odrasla, sama zna kako će dalje. Jeste iritantan u mnogim situacijama, ne volim to unošenje u lice. Miljanu znam 4 godine, prošle godine su pale teške uvrede, i Ivanu je vređala, ne smatram da je loš čovek. Uvek porazgovaramo posle svađa, kaže da nije tako mislila. Ne zaboravljam lepe stvari koje je uradila za mene, ne mogu nju da pošaljem, koliko god me nervira u nekim situacijama - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam o Miljani iznela mišljenje na prošlim nominacijama, ali je došlo do promena. Često je kontradiktorna, ne znam šta da mislim o njoj. Razumem je, ali ne opravdavam. Što se tiče Nikole, isto tako promene. Od najboljeg, do toga da bih ga tukla. Zna i sam da njegovi postupci nisu bili na mestu. Kanališ najbolju drugaricu da bi sebe oprao, znaš na šta mislim. Ali si isto tako bio osoba koja je stajala uz mene kad mi je bilo najteže, ne mogu to da zaboravim. Ostavljam tebe, nominujem Miljanu - istakla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Bane Čolak

#Ivana Krunić

#Nikola Orozović

#Zadruga 3

'